30 augusti 2015
13:00

FC Boo

Referat: IF Brommapojkarna 3 - FC Boo

För andra matchen denna helg dök inte domaren upp och för andra matchen denna helg fick en av BP05-3’s tränare döma matchen. Inte omptimalt med tanke på att vi endast var en tränare närvarande vid varje match. Tack till Christer och Ola som skötte coachningen idag.
Vi mötte FC Boo som visade sig vara ett mycket bra lag. De var passningsskickliga och hade en tydlig idé om hur de ville spela. De öppnade upp matchen med att äga bollen mestadels men vi var inte ofarliga. Vi skapade bla 4 farliga hörnor i första halvlek men tyvärr fick vi inte ditt huvudet ordentligt på någon av dem. I 8 min kontrar Boo och med snyggt passningsspel sätter dem dit 0-1. Vi kämpar på bra och Yusuf gör bla en jätteräddningn i krysset. 0-1 står sig till paus och det är inte orättvist.
I andra öppnar vi upp jätte bra med mycket bollinnehav men lyckas inte sätta dit bollen. Boo tar över och på en hörna gör dem 0-2. Vi jobbar på och skapar flera bra chanser men slarvar lite i avsluten. Boo gör både 0-3 och 0-4 innan Adam spelar fram Ture som kan reducera till 1-4. Vi skapar även i andra halvlek flera farliga hörnor där bla Oskar och Adam är väldigt nära att nicka in ett boll.
Som helhet en mycket bra match och Boo vinner rättvist. Boo är en av de bättre lagen vi mött och deras tränare berättade att de bara förlorat en match i serien i år.